پیروان اهل بیت علیه السلام

  • خانه 
  • ورود 

مراعات همسایه

21 بهمن 1396 توسط اعظم كريمي مهرآبادي


در تذکرة الخواص از ابن ابی الدنیا نقل شده که مردی حضرت رسول (صلی الله علیه و آله و سلم) را در خواب دید و ایشان به او فرمودند برو به فلان مجوسی بگو آن دعا مستجاب شد. از خواب بیدار گردید ولی از رفتن خودداری کرد. مجوسی مردی ثروتمند بود.
مرتبه دوم باز خواب دید که همان سخن را به او فرمودند باز هم نرفت. مرتبه سوم در خواب به او فرمودند برو به آن مرد مجوسی بگو خداوند آن دعا را مستجاب کرد. فردای آن شب پیش او رفت و گفت من فرستاده رسول خدا و پیک او هستم به من فرمود به تو بگویم آن دعا مستجاب شده.
مجوسی گفت مرا می شناسی و دین و مسلکی که دارم می دانی؟ جواب داد بلی. گفت من منکر دین اسلام و پیغمبری حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) بوده ام تا همین ساعت ولی الان می گویم اشهد ان لا اله الا الله لاشریک له و اشهد ان محمدا عبده و رسوله.
پس از آن تمام خانواده خود را خواست و گفت تاکنون همراه بودم ولی اینک هدایت شده و نجات یافته ام هر کس از بستگان من مسلمان شود آنچه از اموالم در دست اوست همانطور در اختیارش باشد و هر که امتناع ورزد دست از اموال من بشوید. تمام بستگان او اسلام آوردند، دختری داشت که او را به پسر خود تزویج کرده بود بین آنها جدائی انداخت.
به من گفت می دانی آن دعا چه بود؟ گفتم به خدا سوگند هنگامی که دخترم را به پسرم تزویج کردم ولیمه مفصلی تهیه نمودم و تمام دوستان را به آن دعوت کردم. در همسایگی ما خانواده شریفی از سادات بودند که بضاعتی نداشتند.
به غلامانم دستور دادم حصیری در وسط خانه پهن کنند و من بر روی آن نشستم در آن میان شنیدم صدای یکی از دختران علویه ای که همسایه ما بود بلند شد و اینطور به مادرش می گفت: مادرجان بوی خوش غذای این مجوسی ها ما را ناراحت کرده همین که این سخن را شنیدم بدون درنگ حرکت کرده و مقدار زیادی غذا و لباس و پول برای همه آنها فرستادم. چشم فرزندان علوی که به آن غذا و لباسها افتاد بسیار مسرور و شادمان گردیدند. همان دخترک به دیگران گفت قسم به خدا به این غذا دست دراز نمی کنیم مگر اینکه اول صاحبش را دعا نمائیم.
آنگاه دستهای خود را بلند نمود و گفت خداوندا این مرد را با جدمان پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) محشور گردان و بقیه آمین گفتند آن دعائی که حضرت به تو فرمود به من اطلاع دهی از مستجاب شدنش همین دعای کودکان سادات بود.(6) من و شما باید توجه مخصوصی داشته باشیم که وسیله بزرگی برای شفاعت در روز قیامت داریم به شرط حفظ آداب و مراسم ولایت این خاندان. (علیهم السلام).
                                                                                                                                         آگاه شویم (12) احترام و نیکی با سادات چرا؟
نویسنده : حسن امیدوار

 نظر دهید »

نمونه قرانی

21 بهمن 1396 توسط اعظم كريمي مهرآبادي


حضرت ابراهیم كه عموى خود را بت پرست مى دید، براى بازداشتن او از این كار به او گفت: این مجسمه هایى كه شما پایبند عبادت آنها شده اید، چه معنا دارد؟ « إِذْ قَالَ لِأَبِیهِ وَقَوْمِهِ مَا هَٰذِهِ التَّمَاثِیلُ الَّتِی أَنتُمْ لَهَا عَاكِفُونَ»(15)
از این بیان بسیار كوتاه، به چند اصل مهم در امر به معروف و نهى از منكر پى مى بریم:
1- كسى كه امر به معروف مى كند، باید از رشد و كفایت خاصى برخوردار باشد.
2- در امر و نهى شرط سنى وجود ندارد. «قالَ ِلاَبیه»
3- امر و نهى را از نزدیكان شروع كنیم. «قالَ ِلاَبیه»
4- در نهى از منكر، ابتدا از منكرات بزرگ شروع كنیم. « مَا هَٰذِهِ التَّمَاثِیلُ »
5 - در امر و نهى، مردم را به كرامت و شخصیت خودشان متوجه سازیم. « أَنتُمْ لَهَا عَاكِفُونَ »
6- در نهى از منكر، گاهى باید یك نفر در برابر گروهى قرار گیرد. «ِلاَبیهِ و قَوْمِه»
7- در امر و نهى با شیوه سؤال، وجدانها را بیدار كنیم. « مَا هَٰذِهِ التَّمَاثِیلُ »
8 - در امر و نهى، قاطعیت و صراحت داشته باشیم. «اَنْتُم وَ آبائكُم»                                                                                           نویسنده : حجه الاسلام محسن قرائتی

 نظر دهید »

۱۰ راهکار برای سنجش سلامت رژیم غذایی تان در ماه مبارک رمضان

06 خرداد 1396 توسط اعظم كريمي مهرآبادي
۱۰ راهکار برای سنجش سلامت رژیم غذایی تان در ماه مبارک رمضان

تغذیه سالم یعنی شما رژیم متعادلی استفاده می کنید که سرشار از ویتامین ها، املاح، آنتی اکسیدان ها، پروبیوتیک ها و … است. این هدف با مصرف میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات، مغزها و دانه های روغنی و چربی های سالم و نیز محدود کردن شیرینی ها، نوشیدنی های شیرین، فست فودها، سرخ کردنی ها، هله هوله و … تأمین می شود.

۱٫ سطح چربی خون نرمال
کلسترول و تری گلیسرید چربی های اصلی هستند که در خون شما یافت می شوند. تغذیه، ورزش و ژنتیک بر سطح چربی خون شما اثر می گذارد. افزایش تری گلیسرید و LDL کلسترول و نیز کاهش سطح HDLL احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهند. مصرف رژیم غذایی سرشار از شکر ریسک ابتلا به تری گلیسرید بالا و کاهش کلسترول خوب خون (HDL) را به همراه دارد. و مصرف مواد غذایی سرشار از چربی های ترانس و اشباع باعث افزایش LDLL می شود. مصرف اسیدهای چرب امگا ۳۳، فیبر، کاهش الکل و کاهش کالری مصرفی؛ باعث می شود که تری گلیسرید و کلسترول در محدوده نرمال حفظ شوند.

۲٫ قند خون نرمال
برای حفظ کردن قند خون در محدوده نرمال به نکات زیر توجه کنید: کاهش وزن در صورت اضافه وزن، فعالیت بدنی، رژیم غذایی سالم مانند محدود کردن غذاهای سرشار از شیرینی و شکر تصفیه شده، مصرف رژیم غذایی دارای فیبر زیاد (میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات. …) و استفاده از پروتئین و چربی سالم.

۳٫ فشارخون نرمال
رژیم غذایی DASH برای کمک به افراد دارای فشارخون بالا طراحی شده است؛ تا با پیروی از آن بتوانند سطح فشارخون خود را به محدود نرمال برسانند. رژیم غذایی DASHسرشار از میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات و لبنیات کم چرب است. در این رژیم توصیه به کاهش مصرف شکر، غذاهای چرب و گوشت قرمز می شود. DASH رژیمی گیاهخواری یا شبه گیاهخواری را توصیه می کند. که به کنترل فشارخون منجر می شود.

۴٫ حرکت منظم روده ها
مصرف مقادیر کافی آب و فیبر فراوان دو راه اصلی برای حرکت منظم روده ها هستند. رژیم کم فیبر و بدن دهیدراته باعث یبوست می شود و یبوست مزمن منجر به شقاق، هموروئید، بی اختیاری ادرار، مشکلات ادراری و … می شود. مصرف پروبیوتیک ها که باکتری های سالم روده ای هستند به شما کمک می کنند تا دستگاه گوارش سالمی داشته باشید. غذاهای دارای پروبیوتیک ها شامل: ماست، پنیر، کفیر، سبزیجات تخمیری، میسو، کامبوجا و سایر غذاهای تخمیر شده می باشند.

۵٫ پوست سالم
برای داشتن پوستی شاداب و سالم از آب و آنتی اکسیدان ها کمک بگیرید. آنتی اکسیدان ها عواملی هستند که می توانند از پوست در برابر عوامل مخرب مانند خورشید، آلودگی هوا، سن و … محافظت کنند. ویتامین های A,E,C، میوه ها و سبزیجات رنگارنگ، دمنوش های گیاهی، حبوبات، غلات و دانه های روغنی و … سرشار از آنتی اکسیدان هستند. برای اینکه مطمئن شوید از تمام انواع آنتی اکسیدان ها مصرف کرده اید، بررسی کنید که آیا از تمام رنگ های رنگین کمان در رژیم غذاییتان وجود دارد.

۶٫ سیستم ایمنی قوی
سیستم ایمنی قوی سریعتر و آسان تر با بیماری ها مبارزه می کند. رژیم غذایی، شیوه زندگی و استرس همگی بر سیستم ایمنی مؤثر هستند. دانشمندان معتقدند مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها، روی، مس، آهن، سلنیوم و ویتامین های A,E,CC برای سیستم ایمنی مناسب هستند.

۷٫ استخوان های قوی
مواد مغذی سازنده استخوان مانند کلسیم، منیزیم، پتاسیم ویتامین های K,D را به مقدار کافی مصرف کنید. عوامل ضعیف کننده استخوان در بزرگسالان عبارتند از رژیم غذایی فقیر، عدم فعالیت بدنی، سیگار، وزن بسیار کم و … . بهترین ماده برای تقویت استخوان ها لبنیات می باشد که سرشار از کلسیم و ویتامین DD است.

۸٫ ماهیچه های قوی
وزن به تنهایی نمی تواند نشان دهنده سلامت فرد باشد. چه بسا افرادی که وزن نرمالی دارند اما دارای چربی های زیر جلدی فراوان هستند (وضعیت خطرناک) و چه بسا افرادی که وزنشان از محدوده نرمال بیشتر است و این وزن اضافه مربوط به ماهیچه هایشان می باشد (وضعیت سالم). در مطالعه ای که در سال ۲۰۰۸ صورت گرفت مشخص شد یک چهارم افرادی که وزن نرمال دارند مبتلا به فشارخون بالا و کلسترول هستند. این مطالعات نشان می دهد به جای تأکید بر روی وزن، باید سطح چربی بدن و ماهیچه ها نیز سنجیده شوند.

۹٫ انرژی ثابت
اگر در طول روز احساس کسالت و تنبلی می کنید این مسئله می تواند نشان دهنده آهن ناکافی در رژیم غذایی شما باشد. از مواد غذایی سرشار از آهن مانند جگر، مرغ، ماهی، گوشت قرمز، عدس، تخم مرغ و… کمک بگیرید.

۱۰٫ عملکرد ذهنی
مصرف مواد غذایی آلرژی زا بر عملکرد ذهنی شما مؤثر است. از رژیمی پیروی کنید که ماده آلرژن نداشته باشد. همچنین تغذیه بر افسردگی مؤثر است. برخی آمینو اسیدها سطح نوروترانسمیترها در مغز را افزایش می دهند و باعث کاهش افسردگی می شوند. همچنین منیزیم ناکافی در رژیم غذایی افسردگی را تشدید می کند. باکتری های روده بر عملکرد مغزی مؤثر هستند. برخی مطالعات نشان می دهد که افزایش سطح پروبیوتیک ها باعث کاهش سطح هورمون های استرس و در نتیجه کاهش اضطراب می شوند.

 نظر دهید »

هر روز با یک جزء قرآن در ماه مبارک رمضان

06 خرداد 1396 توسط اعظم كريمي مهرآبادي
هر روز با یک جزء قرآن در ماه مبارک رمضان

همان طور که دراحادیث متواتر آمده است قرائت یک آیه از قرآن مجید در ماه مبارک رمضان همانند قرائت کل قرآن در ماه های دیگر است.

درزیر مجموعه ای کامل از قرائت ترتیل قرآن کریم با نوای استاد عبدالباسط آورده شده است با این امید که ما را نیز از دعای خیرتان محروم نسازید.   

برای دانلود باید لینک مربوطه را در نوار مرورگر و یا نرم افزار مدیریت دانلود خود کپی نمایید.

جزء اول 1

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/01.mp3

 

 

جزء دوم 2

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/02.mp3

 

 

جزء سوم 3

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/03.mp3

 

 

جزء چهارم 4

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/04.mp3

 

 

جزء پنجم 5

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/05.mp3

 

 

جزء ششم 6

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/06.mp3

 

 

جزء هفتم 7

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/07.mp3

 

 

جزء هشتم 8

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/08.mp3

 

 

جزء نهم 9

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/09.mp3

 

 

جزء دهم 10

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/10.mp3

 

 

جزء یازدهم 11

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/11.mp3

 

 

جزء دوازدهم 12

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/12.mp3

 

 

جزء سیزدهم 13

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/13.mp3

 

 

جزء چهاردهم 14

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/14.mp3

 

 

جزء پانزدهم 15

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/15.mp3

 

 

جزء شانزدهم 16

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/16.mp3

 

 

جزء هفدهم 17

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/17.mp3

 

 

جزء هجدهم 18

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/18.mp3

 

 

جزء نوزدهم 19

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/19.mp3

 

 

جزء بیستم 20

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/20.mp3

 

 

جزء بیست و یکم 21

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/21.mp3

 

 

جزء بیست و دوم 22

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/22.mp3

 

 

جزء بیست و سوم 23

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/23.mp3

 

 

جزء بیست و چهارم 24

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/24.mp3

 

 

جزء بیست و پنجم 25

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/25.mp3

 

 

جزء بیست و ششم 26

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/26.mp3  

 

 

جزء بیست و هفتم 27

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/27.mp3

 

 

جزء بیست و هشتم 28 

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/28.mp3

 

 

جزء بیست و نهم 29

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/29.mp3

 

 

جزء سی ام 30

http://www.sibtayn.com/sound/ar/quran/3abdolbasi6/30.mp3

 

 

تلاش همه کسانی که به هر نحوی در مسیر قرآن گام بر می دارند، و در خدمت کتاب آسمانی هستند، در درگاه حضرت احدیت مأجور و سبب تقرب باشد انشاء الله خدا به همه ما توفیق استفاده از قرآن را مرحمت فرماید و ما را با قرآن محشور فرماید التماس دعای فرج دارم…

 نظر دهید »

رهبری اگر نمی‌تواند عدالت را برقرار کند، چرا کنار نمی‌رود ...؟

27 اردیبهشت 1396 توسط اعظم كريمي مهرآبادي
رهبری اگر نمی‌تواند عدالت را برقرار کند، چرا کنار نمی‌رود ...؟

پاسخ شبهه:
اگر بخواهید بدانید و آنان را که از روی صدق سؤال، شبهه یا نقدی دارند آگاه کنید، علم به پاسخ ارزش دارد، اما اگر صرفاً بخواهید به اهل عناد، لجاج، بغض و کینه پاسخی دهید، این بحث ارزشی ندارد، چرا که اثری ندارد. خدایی که خالق آنهاست فرمود که قلب‌شان بسته شده و روی چشم و گوش آنها پرده افتاده است؛ لذا چشم دارند و نمی‌بینند، گوش دارند و نمی‌شوند و قلب دارند و نمی‌فهمند! حال آیا گمان می‌کنید که با پاسخ شما چیزی می‌فهمند یا دست از عناد و کینه بر می‌دارند؟! آن چه در واقعیت می‌بینند را کتمان می‌کنند و بعد تسلیم آن چه در بیان اظهار می‌شود می‌گردند؟! هرگز. برای آنان هیچ فرقی ندارد که شما با چه مستنداتی و با چه استدلال‌هایی، چه پاسخی می‌دهید! آنها مأمور به این جوّسازی‌ها و ضدتبلیغ‌ها هستند. وگرنه خودشان هم وضع دنیا را می‌بینند، هم منطقه را و هم ایران را.
« إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا سَوَاءٌ عَلَيْهِمْ أَأَنْذَرْتَهُمْ أَمْ لَمْ تُنْذِرْهُمْ لَا يُؤْمِنُونَ * خَتَمَ اللَّهُ عَلَى قُلُوبِهِمْ وَعَلَى سَمْعِهِمْ وَعَلَى أَبْصَارِهِمْ غِشَاوَةٌ وَلَهُمْ عَذَابٌ عَظِيمٌ » (البقره، 6 و 7)
ترجمه: کسانی که کافر شدند، برای آنان تفاوت نمی‌کند که آنان را (از عذاب الهی) بترسانی یا نترسانی؛ ایمان نخواهند آورد * خدا بر دل‌ها و گوش‌های آنان مهر نهاده؛ و بر چشمهایشان پرده‌ای افکنده شده؛ و عذاب بزرگی در انتظار آنهاست.
حب و بغض:
خودتان در سؤال به درستی اشاره نمودید. “حبّ و بغض"، ریشه‌ی هر گرایشی می‌باشد، چه به حق و چه باطل. هم حبّ الله و «أشَدّ حُبّاً لله» ریشه‌ی اتخاذ مواضع الهی و حرکت در صراط مستقیم است و هم محبت دنیا و متاعش، ریشه‌ی تمامی مواضع جاهلانه، مستکبرانه و فاسقانه و انحراف از مسیر حق و انجام هر فسق و فسادی می‌باشد، چنان که فرمود: «حبّ الدّنیا رأسُ کلّ خَطیئَةٍ».
خداوند متعال در قرآن کریم تصریح دارد که آنها محبوب‌های دیگری را به جای خداوند قرار داده‌اند و محبت‌شان را به آن إله‌های کاذب اختصاص داده‌اند – محبت دنیا و متاع قلیلش را در دل دارند و … .
عدالت:
علم، حکمت، بصیرت، تقوا و قدرت ولایت فقیه (مقام معظم رهبری)، العیاذ بالله، بیشتر از خدا، رسول خدا و اولیای او علیهم السلام نمی‌باشد، اما در دنیا ظلم بوده و هست.
اگر عدالت در زمان حکومت رسول خدا صلوات الله علیه و آله، به صورت کامل و تمام اجرا شده بود که کفار، مشرکین و بدتر از همه منافقین، حدود شصت جنگ به ایشان تحمیل نمی‌کردند – داخل امّت اسلامی نفوذ نمی‌کردند – فرمان او را نقض نمی‌کردند و بیعت با او را نمی‌شکستند و بلافاصله پس از رحلتش، سرنوشت امت مسلمان را متغیر نمی‌کردند. اینها همه مصادیق “ظلم” است که در نقطه مقابل “عدل” قرار دارد. عدالت که فقط پول نیست.
اگر عدالت در زمان حکومت حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام به صورت کامل و تمام به اجرا گذاشته شده بود که در میان همین جامعه اسلامی، گروه‌ها و جریان‌های انحرافی “ناکثین، مارقین و قاسطین” به وجود نمی‌آمدند و ضمن “جنگ نرم” و مستمر، سه جنگ بزرگ داخلی را بر ایشان تحمیل نمی‌کردند و دست آخر نیز به دست خوارج که داعیه مسلمانی داشتند، ترور نمی‌شدند.
حال آیا می‌توان گفت: چون پیامبر، امیرالمؤمنین، امام حسن، امام حسین و … علیهم السلام، موفق به اجرای کامل عدالت نشدند، پس باید کنار می‌رفتند و دست از هدایت مردم می‌کشیدند و امر ولایت، امامت و سپس حکومت را دو دستی تقدیم همان کفار، ظالمین و مستکبرین می‌کردند؟!
اجرای عدالت اجتماعی:
اجرای عدالت اجتماعی، یک امر فردی نیست که گفته شود فلانی توانست یا نتوانست، بلکه یک امر جمعی و اجتماعی می‌باشد. چرا خداوند متعال فرمود: « وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا وَاذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ … - و همگى به ريسمان خدا چنگ زنيد، و پراكنده نشويد؛ و نعمت خدا را بر خود ياد كنيد … / آل‌عمران، 103 » - “حَبل الله – ریسمان خدا” و نعمت خدا، همان “ولایت” است و جمع شدن دور ولایت، اطاعت و پیروی از ولایت و اعتصام به ولایت نیز باید به صورت جمعی باشد تا اثر جمعی و اجتماعی داشته باشد.
پس اجرای عدالت، کار فردی نیست. هر شخصی، هر انسانی، هر عاقلی، هر مکلفی، هر مسئول و مقامی و بالاخره هر یک از آحاد ملت، باید به “ولایت” پایبند باشند و سعی در “عدالت” کنند، تا عدالت اجتماعی پیاده شود.
اگر مردم همه در میدان باشند، با ایمان، اخلاص، هوشیاری و بصیرت خوب تلاش و جهاد کنند، مدیرانی خوبی انتخاب کنند و (به جای کف و سوت) مراقب و متذکر آنان باشند، نقش منفی دشمن داخلی و خارجی نیز کمرنگ و بیرنگ شود …، یک قرن طول می‌کشد تا جامعه بتواند به اهداف مطلوبی دست یابد و از ساختار، قوت، قدرت و نظام عادلانه‌ی مقبولی برخوردار گردد.
اما ضد انقلاب، درست پس از سه ماه گذشت از 22 بهمن و کارشکنی‌های فراوان به جای همراهی با مردم، نق زدند که «پس چه شد؟ این نظام که نتوانست و …»! و البته همیشه تعدادشان اندک، اما سر و صدا و جوّسازی‌شان بسیار است، چرا که تداوم حیات آنها، منوط به ایجاد موج و موج سواری می‌باشد. وگرنه می‌دانند که اکثریت قریب به اتفاق این مردم، جان‌شان را در راه خدا، در رکاب این رهبر می‌دهند، چنان که برای امام خمینی رحمة الله علیه چنین بودند؛ و مردم می‌دانند که ریشه‌های ظلم و فساد کجاست و فاسقین کیانند؟
روش دشمنان در عرصه‌ی ضد تبلیغ و میدان جنگ نرم:
روش آنان این است که خودشان ظلم و جنایت می‌کنند و بعد با انگشت اشاره، مُحق، مظلوم یا قربانی را نشانه می‌روند. این روش اختصاصی به مقام معظم رهبری (ولایت فقیه یا …) ندارد، حتی راجع به خداوند سبحان نیز چنین می‌کنند.
فرعون گفت: من موسی (علیه السلام) را می‌کشم، او برود از خدایش کمک بخواهد – استکبار جهانی امروز همین کار را می‌کند، مردمان را قتل عام می‌کند و نظام ظالمانه را بر فرهنگ، اقتصاد و حیات مردم حاکم می‌کند، بعد توسط بلندگوهای بزرگ و کوچکش ضد تبلیغ می‌کند که اگر خدایی هست، پس چرا کاری نمی‌کند؟! و یا می‌گوید: چون خدا هست، این برتری، چیرگی و ظلم و جنایت ما، خواست و مشیت اوست. پس بر ما ایراد نگیرید، اگر ایرادی هست (العیاذ بالله) به خود اوست! چنان که جانیان کربلا، پس از آن جنایات گفتند: دیدی خدا با برادرانت چه کرد؟ - یا – خدا خواست که آنها را بکشد و ما را پایدار و حاکم نگهدارد و بر شما مسلط کند!
امروزه شاهدیم که مستکبرین، که در یک دست پرچم دموکراسی را بلند کرده‌اند و در دست دیگر سلاح جنگی را به سوی مردم شلیک می‌کنند و با زبان نیز داعیه حقوق بشر دارند و در ژست علمی از “ایسم"هایشان می‌گویند و …، مردمان را به خاک و خون می‌کشند و نام هر شخص، گروه یا کشوری را که از خود و مظلومان دفاع نماید را تروریسم یا حامی تروریسم می‌گذارند!
رهبری و عدالت اجتماعی:
مقوله رهبری و عدالت اجتماعی نیز همین‌طور است. مستکبرین جامعه، مرفهین بی‌درد، اهل کفر و فسق و فساد، چپاولگران ثروت‌های ملی، خوشگذرانان کوته‌بین و بی‌بصیرت … و خلاصه تشنگان قدرت و شیفتگان ثروت، ظلم می‌کنند، فاصله طبقاتی را عمق و وسعت می‌دهند، فساد اخلاقی و اقتصادی را رواج می‌دهند، مقابل دشمنان اسلام، کشور و این ملت، خم و راست می‌شوند – مقابل لبخند، پوزخند تحویل می‌گیرند و آنها را توجیه و تطهیر می‌کنند و …؛ بعد جیره‌خواران آنها ضد تبلیغ می‌کنند که رهبری نتوانست!
نقش مردم:
بیان شد که اجرای عدالت اجتماعی، یک کار جمعی می‌باشد و نه فردی. یک مدیر یا کارمند سالم در بانک یا شهرداری، هر چقدر هم مدیر، مدبر و با تقوا باشد، نمی‌تواند که همگان را تحت الشعاع قرار دهد، مگر این که همگان خودشان بخواهند.
در جامعه‌ی ما، مستکبران، ظالمان، دنیاپرستان، جیره‌خواران، غرب‌زدگان و فاسقان، اکثریت ندارند، اما ثروت و قدرت خود را به “رأی” مستقیم و غیر مستقیم اکثریت به دست آورده و می‌آورند.
مسئولیت و نقش رهبری (ولایت)، رصد کردن دوست و دشمن – تدوین چارچوب‌های رشد و فلاح – آگاه نمودن مردم و نشان دادن راه درست و غلط به آنهاست؛ اما نقش مردم، توجه، بصیرت، تبعیت و حمایت و پیروی می‌باشد.
رهبر که نمی‌تواند از آسمان نیرو بیاورد. نیروی رهبری مردم هستند و بازوان اجرایی او نیز دولت و مجلس … هستند که به رأی مردم به صدارت و قدرت می‌رسند و خودشان نیز از همین مردمند و از آسمانی دیگر نیامده‌اند.
حال اگر اطلاعات، رهنمودها، راه‌کارها و تذکرات لازم در هر امری، از سوی رهبری به مردم داده نشده باشد، ضعف رهبری است؛ اما اگر احیاناً اکثریتی از مردم بی‌توجهی کنند، بی‌بصیرتی کنند، اسیر جوّ و جریان‌سازی شوند، از ایمان، اسلام و اهداف و آرمان‌ها و ارزش‌ها فاصله بگیرند و در نتیجه افراد ذیصلاحی را انتخاب نکنند و یا مسئولین در خط حرکت نکنند، غفلت داشته باشند، مراقب نفوذ و ایجاد تغییر در دیدگاه‌ها و تعاریف خود نشوند و … که دیگر ضعف رهبری نیست. او کارش را به نحو احسن انجام داده است.
رهبر که نمی‌تواند [و نباید] که اگر دید رییس جمهور، وزرا، رییس مجلس، نمایندگان، قضات دادگاه‌ها، شهرداری‌ها، مدیران و کارمندان بانک‌ها، هیئت‌های علمی و اساتید دانشگاه‌ها، تولید کنندگان، بازرگانان و مصرف کنندگان، ارباب هنر و …، خوب و در مسیر کار نکردند، همه را برکنار کند و خودش تمامی این امور اجرایی را به انجام برساند!
به عنوان مثال: در انتخابات‌ها، اهمیت و اثر چگونگی آن را متذکر می‌شود و به صورت ریز شاخصه‌های لازم را تشریح می‌نماید – در امر اقتصاد، اقتصاد مقاومتی و تولید ملی و الگوی مصرف را تبیین می‌نماید – در امر سیاست خارجی و چگونگی تعاملات، نه تنها چارچوب‌ها و خط قرمزها را معین می‌کند، بلکه حتی به صورت بسیار شفاف و همه فهم، عوام فهم و … گام‌های بعدی دشمن را بر می‌شمارد و تجربه نیز ثابت کرده که دقیقا و عینا رخ می‌دهد – در امر ازدواج، امر بهداشت، امر امنیت، هنر، کار، تولید، مصرف، معاملات خارجی، سرمایه‌گذاری خارجی … و مهم‌تر از همه “فرهنگ"، نقشه‌ی راه را با ذکر جزئیات تدوین نموده و در اختیار می‌گذارد؛ حالا اگر در برهه‌ای، قشری از مردم [به ویژه جوانان که تعیین کننده هستند] درست و با بصیرت عمل نکردند – خوب انتخاب نکردند و یا مسئولین به خط و مشیّ و چارچوب‌ها کم توجهی کردند …، مشکلات بسیاری پدید می‌آید. گفت: «گر گِدا کاهل بود، تقصیر صاحبخانه چیست»؟!
عناد و دشمنی:
دوستان و دشمنان داخلی و خارجی، به خوبی می‌دانند که این نظام، این کشور و این مردم (با تمامی مشکلات داخلی و خارجی تحمیلی یا غیر تحمیلی)، حول محور “ولایت” سرپا مانده و با قدرت و صلابت پیش می‌روند – صبر و استقامت و پایداری و پویایی این مردم (به ویژه جوانان) به خاطر روح ایمانی، اسلام انقلابی و معرفت و عشق‌شان به “ولایت” است، وگرنه عاقبتی بهتر از سوریه، عراق، مصر و سرزمین‌های فلسطین، برایمان متصور نبود.
از این رو، نوک تمامی پیکان‌ها و هدف تمامی حملات خود در جنگ‌های سخت و نرم را متوجه “اصل ولایت فقیه” و شخص “ولیّ فقیه” کرده‌اند، منتهی از آن جا که از سویی به رغم تمامی تلاش‌ها شکست خورده و ناامید شده‌اند و از سوی دیگر مستکبران همیشه تنبل و تن پرور و خودخواه هستند، جوّسازی می‌کنند که اسلام نتوانست – مسلمین نتوانستند – ولیّ فقیه نتوانست …، حتی خدا هم نتوانست، اسلام هم نتوانست، قرآن هم نتوانست و …، پس همه خودشان کنار بروند و ما را به زحمت نیندازند! اما ما، با علم، بصیرت، شجاعت و ایمان راسخ می‌گوییم: «زهی خیال باطل"؛ آن که ذاتاً رفتنی است، رفته است و می‌رود، “باطل” است، نه حق. تا این مردم هستند، این نظام نیز هست و تا این نظام هست، ولایت فقیه هم هست؛ و ما هیچ گاه از ترس مرگ، خودکشی نمی‌کنیم، بلکه سعی‌مان را می‌کنیم تا دشمن را عقب برانیم.

 

 نظر دهید »

آثار خدمت به پدر و مادر

14 اردیبهشت 1396 توسط اعظم كريمي مهرآبادي
آثار خدمت به پدر و مادر

در این دنیای فانی، بعد از وجود خداوند متعال، تنها افرادی به انسان از صمیم جان محبت می کنند، پدر و مادر است.حالا اگر فرزندان قدر این دو گوهر نایاب را بدانند، خداوند با دیده مرحمت  به آنها نگاه خواهد کرد.در این گزارش به چند حدیث از رسول خدا(ع)درباره آثار محبت و خدمت به پدر و مادر ذکر شده است.

 

_ برتر از جهاد:

 

پیامبر اکرم (ص)فرمودند: قسم به خدایی که جانم دردست اوست هر آینه انس پدر و مادر به تو در یک شبانه روز، از جهاد یک سال بهتر است.

 

_ نیکی به والدین کفاره گناهان است:

 

شخصی نزد حضرت رسول (ص) آمد عرض کرد: کار زشتی نبوده مگر این‌که من انجام داده‌ام آیا برای من توبه‌ای هست؟ حضرت فرمود: برو به پدر و مادرت نیکی کن تا کفاره گناهانت گردد.

 

_ نگاه شفقت به پدرو مادر:

 

پیامبر(ص)وفرمود: نیست فرزند نیکوکار به پدر و مادرش مگر این‌که هر گاه از روی رحمت و محبت به والدین خود بنگرد بهر نظری ثواب یک حج مقبوله برایش می باشد.

 

_ خشنودی والدین خشنودی خداست:

 

پیامبر اکرم (ص) فرمودند: خشنودی خداوند با خشنودی والدین است و خشم او با خشم ایشان است.

 

_ دعای ملائکه به نیکی کننده به والدین:

 

رسول خدا(ص) فرمود: خدای را دو ملک است که یکی از آن‌ها میگوید خدایا از هر شری و آفتی نیکی کننده به والدین را نگهدار، و دیگری میگوید: خدایا هلاک کن عاق والدین ها را به سبب غضب فرمودند به آن‌ها و البته دعای ملک هم مستجاب است.

 

 منبع:

 

⇦بحار الانوار، ج 74، ص 52
⇦بحار الانوار، ج 74، ص 82
⇦بحار الانوار، ج 74، ص 73.
⇦کنز العمال، ج 16، ص 470.
⇦مستدرک الوسائل کتاب نکاح باب86 ص627

 نظر دهید »

چرا خدا انسان های بد را خلق کرد، با اینکه می دانست جهنمی خواهند شد؟

07 اردیبهشت 1396 توسط اعظم كريمي مهرآبادي
چرا خدا انسان های بد را خلق کرد، با اینکه می دانست جهنمی خواهند شد؟

     

 

 برای روشن شدن پاسخ , باید به چند نکته توجه داشت :

 

یکم. انسان موجودی مختار و دارای دو نوع گرایش معنوی و حیوانی است ; ملائکه فقط دارای گرایش معنوی و فاقد تمایلات حیوانی اند و حیوانات فاقد گرایش های معنوی (در حد گرایش های معنوی انسان ) هستند.

 

از این رو اگر انسان با اختیار خود, راه تکامل به سوی خدا را بپیماید, از ملائکه برتر خواهد شد; زیرا آنان در کمالات خود فاقد گرایش های بازدارنده ی حیوانی اند. اما اگر انسان تنها به تمایلات حیوانی خود پاسخ داد, از حیوانات پست تر خواهد شد; چرا که آنها در برابر تمایلات حیوانی شان فاقد گرایش های معنوی بلند انسان اند. و هدف خداوند از آفرینش انسان - به عنوان موجودی متفاوت از ملائکه و حیوان - خلق موجودی با امکان کمال اختیاری است و راه رسیدن به این کمال نیز, عبودیت و بندگی است :

«و ما خلقت الجن و الانس الالیعبدون» ؛(زاریات , آیه 56)

دوم . لازمه ی آفرینش موجود مختار و کمال مند, این است که برای آن موجود, زمینه ی مخالفت نیز فراهم باشد; یعنی، بتواند با دستورات مخالفت کند و در عین حال , راه بندگی و اطاعت را انتخاب کند. چرا که اگر برای این موجود, فقط راه اطاعت باز باشد, اطاعت او مانند ملائکه خواهد بود. پس اگر فرض کنیم که خداوند, به حکمت خودش , باید فقط انسان هایی را بیافریند که اطاعت می کنند; این بدان معنا است که آفرینش گنه کاران , ممتنع باشد, و نتیجه ی آن , امتناع مخالفت انسان با خدا است . روشن است که چنین امتناعی با اصل هدف آفرینش انسان , منافات دارد. پس نه تنها حکمت اقتضا نمی کند که خداوند, فقط باید انسان های مطیع را بیافریند; بلکه اقتضا می کند که برای موجوداتی که آفریده , راه مخالفت را بازبگذارد. لازمه ی آفرینش کمال اختیاری , این است که خداوند امکان کفر و مخالفت را برای انسان بازبگذارد.

پس اگر نظام آفرینش به گونه ای بود که فقط انسان مطیع امکان وجود داشت , چنین نظامی با حکمت آفرینش انسان , منافات پیدا می کرد. سوم . معمولا” انسان های گنه کار نیز, کارهای نیکی انجام می دهند و کمتر انسانی است که کفر, عناد و مخالفت با خدا, همه ی وجود او را فرا گرفته باشد. همان کارهای نیک و خوب گنه کاران , کمال اختیاری آنان است و ارزش آفرینش را داشت .

آنان با همان کمال اختیاری , می توانند مشمول رحمت الهی شوند. هر چند که حتی اگر کفر تمام وجود انسانی را فراگیرد, باز حکمت اقتضا می کرد که آفریده شود, زیرا همو نیز موجودی است که می تواند با اختیار خود به کمال برسد.

 

چهارم . خداوند, انسان را مختار آفرید و فاعل گناه , خود انسان مختار و آزاد است . پس این صحیح نیست که بگوییم : »خداوند انسان گنه کار یا بد را آفرید«; چرا که این سخن موهم آن است که گنه کاری انسان نیز در اصل آفرینش او است ; در حالی که فقط امکان گناه در اصل آفرینش , مربوط به خداوند است , و انتخاب کفر و گناه , کار خود انسان می باشد, همان گونه که انتخاب ایمان و اطاعت نیز با خود انسان است . پس باید گفت : «خداوند, انسان را مختار آفرید تا ایمان و بندگی را برگزیند; نه کفر و مخالفت را» و این از دو آیه زیر به دست می آید: «انا هدیناه السبیل اما شاکرا” و اما کفورا» ؛(انسان , آیه 3) «و ما خلقت الجن و الانس الا لیعبدون» ؛(ذاریات , آیه 56).

 

پنجم . این سخن که : «اگر خداوند او را خلق نمی کرد, دچار عذاب هم نمی شد»، به عنوان «سالبه به انتفا موضوع» صحیح است ; یعنی , چون اصلا” موجود نیست , عذاب هم نمی شد. اما این مطلب , به اشکال شما پاسخ نمی دهد, و آن نکته ی خلاف حکمت یا خلاف عدالت را که در ذهن شما هست , برطرف نمی کند; چرا که در این صورت , دنیا فقط جای انسان های مطیع بود و قهرا” اطاعت آنان نیز, از روی اجبار و غیراختیاری می شد. خواسته شما این است که در همین دنیایی که انسان , اختیار و امکان اطاعت و مخالفت دارد; خداوند فقط انسان های مطیع را بیافریند. این خواست , در درون خود تناقض دارد; زیرا از یک سو می خواهد, انسان بتواند گناه کند; و از سوی دیگر می خواهد خداوند, راه گناه را بر انسان ببندد.

در پایان , دو نتیجه عمده از پاسخ این سؤال برداشت می شود:

1. خداوند برای آفرینش کمال اختیاری , انسان را با دو نوع گرایش و مختار و آزاد آفرید تا با اختیار خود, راه کمال را بپیماید. در این مسیر امکان دارد برخی از انسان ها راه مخالفت را انتخاب کنند, اما به هر حال امکان پیدایش انسان گنه کار, لازمه ی آفرینش انسان است .

2. اعمال نیک و بد انسان , مستقیما” به خود انسان منتسب می شود و آنچه مستقیما” و بدون واسطه به خدا منتسب است , اعطای اختیار کار نیک و بد است ; نه خود عمل . پس خداوند کافر و گنه کار را کافر و گنه کار خلق نکرده است . موفق و پیروز باشید. 

 

 نظر دهید »

پیام رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۶

01 فروردین 1396 توسط اعظم كريمي مهرآبادي



 
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۳۹۶، سال جدید را سال «اقتصاد مقاومتی: تولید - اشتغال» نام‌گذاری کردند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم
یا مقلّب القلوب و الابصار، یا مدبّر اللّیل و النّهار، یا محوّل الحول و الاحوال، حوّل حالنا الی احسن الحال.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعلِها وَ بَنیها.(۱)

 میلاد مبارک حضرت فاطمه‌ی زهرا، صدّیقه‌ی کبریٰ (سلام‌الله‌علیها) را و عید نوروز را به همه‌ی شما هم‌میهنان عزیز تبریک عرض میکنم. عیدتان مبارک باشد هم‌میهنان عزیز، ملّت بزرگ ایران، جوانان عزیز، قشرهای گوناگون مردم! و بویژه تبریک عرض میکنم به خانواده‌های عزیز شهیدان و جانبازان و ایثارگران و همچنین به همه‌ی ملّتهایی که با عید نوروز آشنا هستند و آن را گرامی میدارند.

 خدای متعال را بر این فرصت سپاس میگویم که یک بارِ دیگر توفیق داد عید نوروز را به شما ملّت عزیز ایران تبریک عرض کنم؛ امیدواریم که سالِ بسیار خوب و مبارک و بابرکتی و همراه با امنیّت و رفاهی در انتظار ملّت ایران باشد و سال ۹۶، ان‌شاءالله سال خوشی برای همه‌ی ملّت ایران و برای مسلمانان جهان باشد؛ همه‌ی خانواده‌های ایرانی، همه‌ی ایرانیان عزیز ان‌شاءالله در این سالی که در این لحظه آغاز شد، مشمول لطف و رحمت و برکت الهی باشند.

 اگر بخواهیم یک ارزیابی‌ای بکنیم از سالی که گذشت -سال ۹۵- باید بگوییم آن سال هم مثل همه‌ی سالهای دیگر شادی‌ها و غمهایی داشت، تلخی‌ها و شیرینی‌هایی داشت؛ منظور تلخی‌ها و شیرینی‌های مربوط به ملّت است، مسائل شخصی مورد نظر نیست. هم شیرینی داشتیم در سال گذشته، شادی داشتیم که این شادی‌ها مربوط است به عزّت ملّی، امنیّت ملّی، همّت جوانانه در میان ملّت ایران و حرکات مؤمنانه‌ی فراگیر در همه جای کشور؛ هم تلخی‌هایی داشتیم که عمدتاً مربوط به مسائل اقتصادی و اجتماعی است که اشاره‌ای به آنها خواهم کرد.

 عزّت ایران و ملّت عزیزمان در سال ۹۵ در سراسر سال مشهود بود؛ از آغاز سال تا پایان سال. دشمنان ما در همه جای دنیا اعتراف کردند به اقتدار ملّت ایران، به عظمت ملّت ایران؛ هویّت ملّت ایران خودش را در سراسر قضایای گوناگونِ این سال نشان داد. با یک بی‌احترامی‌ای که از سوی رئیس‌جمهور آمریکا نسبت به جمهوری اسلامی ایران شد، مردم، پُرشور و با حمیّت و غیرت در روز بیست و دوّم بهمن پاسخ آن را دادند؛ در روز قدس، در ماه مبارک رمضان، اجتماع عظیم مردم، هویّت و هدفهای این کشور را به همه‌ی دنیا نشان داد.

 امنیّت کشور در این محیط پُرتلاطم منطقه‌ای بلکه بین‌المللی، یک شاخص بسیار عمده و بزرگی برای ملّت ایران بود. امروز اطراف ما، کشورهایی که همسایگان ما هستند: از شرق کشور و جنوب شرقی کشور، تا شمال غربی کشور، کشورها دچار ناامنی هستند، منطقه دچار ناامنی است، ملّت ایران بحمدالله در طول سال یک امنیّت پایدار را تجربه کرد.

 همّت جوانانه‌ای که من اشاره کردم، ناشی از مشاهده و اطّلاع از فعّالیّتهای هزاران گروه جوان در سرتاسر کشور است، که به فعّالیّتهای پُرشور خود، چه در زمینه‌های علمی، چه در زمینه‌های فرهنگی، چه در زمینه‌های ورزشی، چه در زمینه‌های تولیدی، سرگرم هستند و اشتغال دارند، کارهای نو و ابتکارهای نوی را دارند ارائه میدهند و برای آینده‌ی کشور ذخیره فراهم میکنند.

 حرکات مؤمنانه‌ای که اشاره کردم، مراد، جلسات دینی پُرشور و گرم و گیرایی است که در سرتاسر سال وجود داشت؛ مربوط به مسائل ائمّه (علیهم‌السّلام)، مربوط به مسائل مهمّ دینی، از اعتکافها و عبادتها و ماه رمضان و پیاده‌روی اربعین و جلسات مهمّ عاشورا و دهه‌ی محرّم؛ اینها نقاط مثبت و شادی‌آفرین کشور ما و برای ملّت ما است.

 تلخی‌ها و سختی‌‌ها عمدتاً مربوط به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم است؛ طبقات متوسّط و ضعیف در طول سال درگیر این مشکلات بودند و همچنان هستند؛ چون از وضع مردم مطّلع هستم، لذا تلخی را با همه‌ی وجود حس میکنم؛ تلخی کامِ مردم، بخصوص مردمِ ضعیف و فرودست و طبقات ضعیف که مربوط به مسائل اقتصادی و مشکلات اقتصادی است، مثل گرانی، مثل بیکاری، مثل آسیب‌های اجتماعی که آنها هم عمدتاً منشأ اقتصادی دارند؛ مثل تبعیض‌ها و نابرابری‌ها.

 خب، همه‌ی ما مسئولیم؛ هم پیش خدای متعال، هم پیش ملّت بایستی پاسخگو باشیم. من در سال «اقدام وعمل» -که سال ۹۵ بود- از مسئولین محترم خواستم که ستادی برای اقدام و عمل تشکیل بدهند و تشکیل دادند؛ کارهای خوبی هم خوشبختانه انجام گرفت که گزارش آن را به ما دادند؛ لکن آنچه انجام گرفته است، با آنچه مورد انتظار مردم و مورد انتظار ما است، فاصله‌ی زیادی دارد. در سخنرانی(۲) توضیح خواهم داد که بعضی از شاخصها و آمارهایی که ارائه میشود از مقامات مسئول، آمارهای مثبتی است؛ بعضی هم که از طرف خود مسئولین ارائه میشود، آمارهای منفی است؛ اینها را در مجموع بایستی مشاهده کرد.

 اقتصاد مقاومتی یک مجموعه است؛ این مجموعه اگر فقط در زیر نام اقتصاد مقاومتی مورد توجّه قرار بگیرد، ممکن است چندان منشأ اثر نباشد؛ من علاج را در این میبینم که این مجموعه را به نقاط مهم تقسیم کنیم و برای هر نقطه‌ی کلیدی و مهمّی یک فصلی از زمان را قرار بدهیم، و از مسئولین و افراد شاخص و از آحاد مردم بخواهیم که همه‌ی همّت خود را بر روی آن نقاط کلیدی متمرکز کنند؛ به نظر من علاج در این است که این نقطه‌ی کلیدی را امسال درست شناسایی کنیم. به اعتقاد من این نقطه‌ی کلیدی عبارت است از تولید، تولید داخلی؛ و اشتغال و عمدتاً اشتغال جوانان؛ اینها آن نقاط کلیدی اصلی است. اگر ما توانستیم روی این دو نقطه متمرکز بشویم و کارها را بر این اساس برنامه‌ریزی و دسته‌بندی بکنیم، تصوّر این است که کار به‌میزان زیادی جلو خواهد رفت و موفّقیّتهای چشمگیر و محسوسی پیش خواهد آمد. من در سخنرانی ان‌شاءالله خصوصیّاتی را که بر این دو نقطه‌ی کلیدی و اساسی مترتّب است توضیح خواهم داد؛ لذا من شعار امسال را «اقتصاد مقاومتی: تولید - اشتغال» قرار میدهم؛ یعنی اقتصاد مقاومتی عنوان کلّی است، بعد تولید و اشتغال؛ این مجموع نقاطی است که بایستی همه بر روی آن متمرکز بشوند. مطالبه‌ی من و مطالبه‌ی مردم از مسئولین عزیز و محترم این است که بر روی این دو نقطه متمرکز بشوند و کارها را با برنامه‌ریزی انجام بدهند و ان‌شاءالله در پایان سال نتایج آن را بتوانند به مردم گزارش کنند.

 امیدواریم که همه‌ی شما در تحت عنایات حضرت بقیّةالله (ارواحنا فداه) و با دعای ارواح مطهّر شهیدان و امام بزرگوار، سال شاد و خوش و همراه با امنیّت و رفاهی را برخوردار باشید و با خود داشته باشید.

والسّلام علیکم و رحمةالله و برکاته

 

 نظر دهید »

ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها

28 اسفند 1395 توسط اعظم كريمي مهرآبادي

میلاد با سعادت حضرت زهرا سلام الله علیها بر عاشقان آن حضرت مبارک باد.

 

  

 نظر دهید »

تمدید ثبت نام

21 اسفند 1395 توسط اعظم كريمي مهرآبادي

ثبت نام حوزه علمیه خواهران حضرت زینب(س)  تا 25 اسفند ماه تمدید شد!!!!!

 نظر دهید »
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

پیروان اهل بیت علیه السلام

جستجو

موضوعات

  • همه
  • اخبار حوزه
  • دوستی با اهل علی(علیه السلام)
  • سادات
  • شبهه
  • نهی از منکر

Random photo

آثار خدمت به پدر و مادر

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس